CasaContesei
FORMULAR PROGRAMARE

PREGĂTEȘTE O CERERE

Caută exemple care iți plac.

Pentru a captura propriul tau stil necesita timp, efort dar si ajutorul tau. Vom incepe pentru a discuta de gusturile si obiectivele tale. Te vom ajuta sa alegi cele mai bune materiale pentru camera si stilul tau. Vom finaliza printr-un look perfect customizat care poate sa vina de la o singura pesoana - tu. Si dintr-un singur loc - Casa Contesei. Uite cum sa incepi:

 
Servicii design: Strange exemple care iti starnesc interesul.

Strange exemple care iti starnesc interesul.

Cauta inspiratie pe paginile tale preferate de design interior, reviste sau chiar Pinterest pentru a ne facem sa intelegem ce stil iti place.

Servicii design: Pune-ți câteva întrebări.

Pune-ți câteva întrebări.

Iti doresti o camera cu o tenta luxoasa sau ceva mai nonconformist? O camera colorata si eclectica sau ceva casual si contemporan? Care sunt nevoile tale? Vrei ceva care sa iti ofere intimitate sau ceva sa lase razele soarelui sa patrunda in camera?

Servicii design: Arată-ne camera ta.

Arată-ne camera ta.

Scoate-ti telefonul si fa cateva poze camerei tale din diferite unghiuri. Ne va ajuta sa vedem forma si marimea geamurilor si orice alta provocare arhitecturala. Pentru consultatiile de la tine de acasa, trimite-ne niste poze inainte sa ne putem face temele. Daca decizi sa vii in magazin, adu cu tine mostre de culori pe care le ai deja in camera pentru a crea un contrast deosebit.

Servicii design: Ia masurile geamului

Ia masurile geamului

Daca te gandesti la un tratament al ferestrelor, pentru a calcula un cost estimativ, vom avea nevoie sa stim dimensiunile ferestrelor cu aproximatie, numarul ferestrelor si inaltimea tavanului.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati