CasaContesei

PREGĂTEȘTE O CERERE

Casa Contesei ofera servicii complete de decorare interioara, care constau in: Consultanta, Masuratori, Croitorie, Transport si Montaj.

Accesand fiecare categorie de servicii pe care le prestam, va ajutam sa va faceti o idee cat mai clara asupra activitatii noastre.

 

CONSULTANȚĂ

Casa Contesei va ofera consultanta gratuita pentru a face cea mai buna alegere. Ne vom sfatui impreuna sa identificam nevoile si stilul dorit de dumneavoastra pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

CROITORIE

Casa Contesei executa in atelierul propriu de croitorie, o gama variata de produse, adresate atat segmentului HoReCa, precum si locuintelor private. Personalizam fiecare comanda, avand grija ca orice detaliu sa fie valorizat, astfel incat, produsul final sa satisfaca toate exigentele dumneavoastra. Calitatea este cea care ne inspira si ne ghideaza pentru a va oferi tot ce este mai frumos. Executam orice model de perdea sau de draperie, folosind pliuri sau falduri ample, capse, funde, drapaje cu pasmanterii si snururi, rejanse concepute special pentru diferite raporturi de incretire, croim borduri si sisteme romane atipice, imaginatia noastra neavand margini atunci cand este provocata.

MĂSURĂTORI

Efectuarea masuratorilor reprezinta o etapa foarte importanta in realizarea procesului de amenajare, din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda catre noi. Astfel, echipa noastra se va deplasa la locuinta dumneavoastra pe baza unei programari. Casa Contesei recomanda ca masuratorile sa aiba loc in momentul in care locuinta este deja finisata: pardoseala montata, pereti si tavane finisate, acest lucru fiind absolut necesar in obtinerea unor rezultate pozitive. De asemenea, va oferim cele mai bune sugestii in alegerea tipurilor de sisteme de prindere, bazate pe anumite particularitati ale peretilor: unghiuri, materiale de constructie folosite.

TRANSPORT

Casa Contesei va ofera transportul gratuit in limita ariei municipiului Bacau. Toate comenzile care se fac in afara Bacaului vor fi taxate cu 1 leu/km.

MONTAJ

Montajul reprezinta ultima etapa a procesului de amenajare, fiind momentul in care ne vom bucura impreuna de spectacolul oferit de alegerea facuta de dumneavoastra, imbinat cu calitatea, eleganta si confortul oferite de serviciile noastre. Echipa Casa Contesei este responsabila de efectuarea calitativa, punand accentul pe detalii. Fiind ultima etapa, montajul se realizeaza in mometul in care locuinta este finisata si curata, clientului revenindu-i sarcina de a asigura un mediu de lucru adecvat, bucurandu-se, la final, de un montaj ireprosabil. Garantam rezistenta produselor noastre timp indelungat, iar acolo unde este cazul, oferim suport prin schimbarea unor componente.